Monorail train

Discussion in 'Bug Reports/Technical Issues' started by Blueburry, Jan 10, 2018.

  1. Blueburry

    Blueburry Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2014
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Whenever i try to enter monorail I simply can't?
    i wanted to finish a quest .__.
     
    awesomecadence likes this.
  2. Blueburry

    Blueburry Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2014
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Literally been like 3-4 days now. What's up? :(
    --- Double Post Merged, Jan 12, 2018 ---
    Heres a picture of the error that I get:

    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 12, 2018
  3. Wonder

    Wonder drama queen

    Joined:
    Oct 1, 2013
    Messages:
    1,243
    Likes Received:
    1,514
    In-Game Name:
    Wonder
    a host locked it and forgot to unlock it @HOST_Nala
     
  4. HOST_Duchess

    HOST_Duchess HOST and Forums Meowderator Staff Member Forums Moderator MyVMK Staff

    Joined:
    Apr 30, 2016
    Messages:
    606
    Likes Received:
    510
    In-Game Name:
    HOST_Duchess
    It was being worked on since the new client users were able to board the monorail without it being in the station. It has since been fixed and I've been told it is now working. :halcyon: